Jongensverjaardagen… what to buy?!

Jongensverjaardagen… what to buy?!

30 März 2023 Aus Von 050media_support

Staat de verjaardag van je neefje rood omcirkeld in de agenda maar weet je eigenlijk nog steeds niet wat je nou moet aanschaffen?  Inspiratieloos voor de verjaardag van de zoon van je beste vriendin? We got you, want hoe weet je nou zeker of de kleine jouw uitgezochte cadeautje ook daadwerkelijk leuk vindt? En hoewel een cadeaukaart wellicht aantrekkelijk klinkt, is dat misschien ook net niet waar je naar op zoek bent want het is niet echt persoonlijk namelijk… in dubio! Gelukkig hebben wij het een en ander uitgezocht en geven we je graag een aantal cadeautips; voor de handigheid opgedeeld in leeftijd!

1 tot 2-jarigen

Voor deze leeftijdsgroep komen cadeautjes die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind natuurlijk als geen ander van pas. Ga bijvoorbeeld voor houten blokken of voor een Duplo set; werkt goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Een ander goed cadeau? Een loopauto; om de wereld spelenderwijs mee te ontdekken! 

3 tot 5-jarigen

Voor de leeftijdsgroep van de peuters en iets daarbuiten vallen natuurlijk andere cadeautjes weer goed in de smaak. Denk bijvoorbeeld aan een balanceerfiets waarmee kinderen op een speelse manier kunnen leren fietsen zonder zijwieltjes. Is dit cadeau misschien een beetje te groot? Kijk dan eens naar een verkleedset van de favoriete superheld van de jarige of misschien maak je hem blij met een bouwset? Je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor praktische cadeaus, zoals een drinkbeker of een zwarte broodtrommel voor op school! 

6 tot 8-jarigen

Een trede hoger op de leeftijdsladder en dus andere favoriete cadeautjes! Maak de jarige bijvoorbeeld blij met een ouderwetse LEGO set of een auto om mee te spelen (misschien zelfs van afstand bestuurbaar?). Je kan er natuurlijk ook voor kiezen de nieuwsgierigheid van de jarige op te wekken, door bijvoorbeeld een science kit cadeau te doen en hem te laten leren over wetenschap! 

9 tot 12-jarigen

Een iets oudere leeftijdscategorie en de jongens van deze leeftijd raken natuurlijk meer en meer gewend aan de technologieën in ons dagelijkse leven. Een cadeau om lekker mee te scoren, is er eentje waarmee je op de dagelijkse technologie inspeelt! Kies bijvoorbeeld een headset waarmee de jarige job muziek kan luisteren, kies voor een drone welke vanaf een afstandje te besturen is of kies voor computerspelletjes, die doen het natuurlijk ook altijd goed! 

Tip! Kom je er nou echt niet uit? Neem de jarige dan een dagje mee op stap en laat hem zelf zijn cadeautje uitzoeken, dan weet je tenminste zeker dat hij met een lach op zijn gezicht met zijn nieuwe speelgoed speelt!